maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kävelyllä taas

Kiersimme nuorimmaisen kanssa pienen koiralenkin, kun sää oli niin upean aurinkoinen. Kesä tulee viitosvaihteella nyt, kun se on päässyt kylmähkön kevään jälkeen kunnolla vauhtiin. Paikalliset laskevat nimittäin toukokuun jo kesään kuuluvaksi. Pitkä kesä, mikäs siinä. Irlantilaista joustavuutta parhaimmillaan.

Kun kävelimme tuon ikivanhan hautausmaan ohi, huusi poikani innoissaan:"äiti, äiti, mä tiedän mikä toi paikka on! Se on se, mistä tulee niitä zombeja! Yöllä ja Halloweenina niitä nousee sieltä!"

Pitänee aloittaa huolellisempi mediakasvatus piakkoin.6 kommenttia:

 1. Kiva lukea kokemuksiasi! Olin juuri perheeni kanssa Kinsalessa viikonloppuna, ihana paikka. Olemme nyt olleet Corkissa kaksi kuukautta ja loppuviikosta lähdemme takaisin Suomeen: olin täällä yliopiston kautta. Oletteko asuneet Irlannissa kauan? Englantilainen mieheni jäisi mielellään tänne, kuten minäkin :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea kokemuksiasi! Olin juuri perheeni kanssa Kinsalessa viikonloppuna, ihana paikka. Olemme nyt olleet Corkissa kaksi kuukautta ja loppuviikosta lähdemme takaisin Suomeen: olin täällä yliopiston kautta. Oletteko asuneet Irlannissa kauan? Englantilainen mieheni jäisi mielellään tänne, kuten minäkin :-)

  VastaaPoista
 3. Terve! Olen asunut Irlannissa 15 vuotta, joista Kinsalessa 8. Nyt olisi Suomeen muutto edessä, koska lama on täällä armoton ja työtä mahdotonta löytää sosiaalialalta. Maisemat ovat uskomattomat, ihmisiä todella mukavia ja kulttuuri kaikinpuolin ihmisystävällistä, mutta lähdettävä on. Toisaalta kaipaan Suomeenkin välillä, lasten olisi hyvä oppia tuntemaan toinenkin kotimaansa kunnolla. Suomessa siten takuuvarmasti ikävöin Kinsalea, sellaista se elämä on, kun on aikansa asunut toisaalla. :-) Täytyy vaan viettää sitten lomat täällä Irlannissa ja nauttia maan parhaista puolista sillä tavoin.

  VastaaPoista
 4. Kävittekö Kinsalen ravintoloissa? Täähän on Irlannin gourmet -pääkaupunki kuulemma. ;-) Ihania pubeja ja rafloja täällä tosiaan onkin.

  VastaaPoista
 5. Ei käyty raflassa, Pulmanissa oluella ;-) Lasten pähkinäallergiat rajoittaa ulkona syömistä. Minne päin Suomea muutatte? Itse asun Karjaan suunnalla, Helsingistä siis länteen, mutt käyn yliopistolla töissä (jatko-opintoja teen) Helsingissä junalla.
  Sosiaali- ja terveysalalla näyttäisi olevan töitä Suomessa. Joko olet saanut töitä tai haastatteluja? En tiedä miten on ruotsin kielen laita, vaativatko sitä. Karjaa tosiaan on ruotsinkielistä aluetta, itse olen umpisuomalainen ja mieheni britti, mutt siellä sitä saa kielikylpyä ;-)

  Failte go Suomi, toivottavasti saat töitä pian!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :-) Yksi haastattelu tiedossa kesäkuun alussa, tulisipa vielä lisää! Bulman on meidän paikallinen pubi, asutaan ihan sen lähellä. :-) Ihana kesäpubi!

  VastaaPoista