maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kesäiltana

Kävin koiralenkillä ja eksyin "vahingossa" naapureiden seuraksi lasilliselle. Irlannissa on parasta nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä ihan täysillä. Seuraava saattaa tulla vasta parin kuukauden päästä, jos Atlantti on huonolla tuulella pidempään. Sää on täällä kaikkien herra, jota vastaan on turha kapinoida. Antaudu siis suosiolla Välimerellíselle tunnelmalle, kun sellaista on tarjolla! 

Lämpöä oli yli 20 astetta ja nenänpää paloi, vaikka olinkin laittanut reippaasti suojakerrointa pärstään muistaen viime keväiset palovammat olkapäissä ja huulissa (!). Kinsalen aurinko polttaa tosiaan nopeasti ja tehokkaasti, vaikka näinkin pohjoisessa ollaan, ja tyypillisen paikallisen tunnistaakin "maanviljelijän rusketuksesta" (farmers' tan): ruskeanpunertavat käsivarret tiukalla hiharajauksella, punainen naama ja palanut kaula. 
Bongasin myös pari leikkisää ja uteliasta hyljettä tuossa satamassa pyörimässä, vaikuttivat olevan ihan yhtä kiinnostuneita meistä kuin me heistä. Hylkeetkin ovat täällä näköjään spontaaneja ja sosiaalisia, ihan niinkuin ihmisetkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti