perjantai 11. tammikuuta 2013

Ally

Iloinen koiruus, joka oppi uimaan vasta 5 -vuotiaana! Ally löysi sisäisen labradorinsa vasta neljä vuotta meillä asuttuaan.
Vanha koiramme kuoli muutama vuosi sitten (siinä toinen tarina kerrottavaksi myöhemmin, Lassie -tyyliin) ja halusimme uuden koiran. Ally haettiin paikalliselta eläinsuojeluyhdistykseltä. Joku oli hylännyt sen vuoden vanhana kylmästi Clonakiltyn kaduille. Ally oli kuulemma jo yhdet pennutkin saanut, mutta kukaan ei tiedä, mitä niille oli tapahtunut. Aluksi Ally pelkäsi vähän kaikkea, myös vettä. Ja miehiä. Pahinta oli, jos Ally näki miehen keppi kädessä, silloin alkoi vapina ja Ally saattoi jopa pissata alleen. Joku oli selvästi kohdellut sitä julmalla tavalla ja sitten hylännyt sen ilman tunnontuskia.

Menimme eläinsuojeluyhdistykselle katsomaan erästä pientä terrieriä, koska halusin vaihteeksi pienen koiran (vanha koiramme, Boogie, oli jättikokoinen musta labbis, jonka legendaarisesta ruokahalusta kerrotaan vieläkin tarinoita lähipubin takkatulen ääressä). Toisin kävi: Ally näki vanhimman poikani ja istui hänen eteensä tassua antaen. Se siis pienestä koirasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti