torstai 10. tammikuuta 2013

Alkupläjähdys

Aloitetaanpa.
Olen asunut Irlannissa nyt 15 vuotta. Voihan Jesus, Mary and Joseph, kuten paikallinen sanoi. Piti jäädä vain joksikin aikaa, mutta en lopulta malttanut lähteä mihinkään täältä valtameren rannalta. Vaikka olen edelleen noin 30%:sti pihalla vähän kaikesta täällä, elämää soljuu kuin paikallinen joki kesätulvan kourissa.

9 kommenttia:

 1. Siitä se alkaa! Onnea uudelle blogille ja sen kirjoittajalle. Irlanti-blogeja ei koskaan ole liikaa. Nyt saatkin sitten alkaa avuuttelemaan kuka tämän nimimerkin takana luuraa....tunnet kyllä!

  VastaaPoista
 2. Joko keksit???
  Ota tuo sana/numerovahvistus pois päältä. Siitä ei ole lukijoille muuta kuin harmia!!!

  VastaaPoista
 3. Pyörin just tuolla asetuksissa kuin puolukka villasukassa... : D

  VastaaPoista
 4. Hei, löysin juuri blogisi, tervetuloa! Kiva lukea muittenkin reaktioita tähän Ihanaan Maahan
  : )
  Itse olen asunut täällä jo kohta 30 vuotta, joten en enää jaksa reagoida ihan kaikkeen, mutta näköjään samoilla linjoilla ollaan. Pidä kiinni äidinkielestä, minä luovutin aikoinani, nykyään on enemmän mahdollisuuksia pitää suomen kieltä yllä lasten kanssa (skypet, netti, dvd:t,youtube, halpalennot...)
  T: Uusi lukija itärannikolta...

  VastaaPoista
 5. Auttaisikohan tämä blogi Irlannin kaipuuseen?? :D Kohta se nähdään, eli aloitetaan lukeminen. Itse vietin vain kesän Irlannissa, ja rakastuin täysin. Ei mene varmaan viikkoakaan ettenkö mieti, että kuinka ihan oisi matkustaa, edes vaikka vain viikoksi Irlantiin!

  VastaaPoista
 6. Tänne vaan! Nyt muuten pääsee kesällä halvalla, kun tuo Norwegian alotti lennot Dubliniin. Suosittelen tietenkin tätä eteläpuolta sekä länsirannikkoa mielummin, jos maisemia haluaa nähdä. ; )

  VastaaPoista
 7. Itse vietin kesän Killarneyssa :) AH, ihana ihana ihana maa :D Ensi kesänä ehkä.. toivottavasti!

  VastaaPoista