keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pakkaamishelvetissä


Kahdeksan päivää jäljellä ja sitten matkaan!
Neljä henkilöä, neljä jättimatkalaukkua ja neljä pienempää matkustamoon mahtuvaa kassia. Loputon määrä kenkiä, ulkoiluvaatteita, taas kenkiä, paitoja, kalsareita, pari Iittalan tuikkua, käsilaukkuja, koruja, kynttilöitä, yksi Oivan Toikan lasilintu, kenkiä, työtodistuksia ja cv, saappaita, kenkiä, housuja, sukkia, kukkaruukku, valokuvakehyksiä, kirjoja, leluja, legoja, brion junarata, pehmoleluja, korvatulpat, meikkejä, hajuvesiä, pöytäliinoja, latureita, läppäri, xbox, xbox -pelejä, adapteri, lisää kenkiä, verkkareita, yöpaitoja, huiveja, villatakkeja, legginsejä, sukkahousuja, hiusharjoja, ponnaripampuloita, hiuspantoja, hellehattuja, joku hämärä Aarikan lilluke ja yksi iso Kinsalea esittävä öljyväritaulu. Siis kaikki, mitä Suomessa ihan välttämättä tarvitaan.
Tai sitten ei. Mutta siellä ne nyt kaikki ovat, ehkä noita enää ala purkamaan!
Hmm. Muutama Heljä L-S:n taulu vielä täytyy tunkea tuonne.  Täällä on muuten porukka kovasti noita suomalaisia lahjaksi saatuja lasi- ja keramiikkajuttujani ihaillutkin. Suomalainen muotoiluhan on oikeasti ihan huippua ja jotenkin on aina tullut sellainen ilon läikähdys rintaan, kun joku ulkomaalainen on noita esineitä kovasti kehunut. Ulkosuomalaisen ylpeyttä!

P.S. Kinsalessa on ollut aika tapahtumarikas päivä tänään. Ihmettelin aikaisemmin päivällä, miksi talon yllä pörrää iso pelastushelikopteri. Facebookista pian sitten näinkin, että suurehko purjelaiva oli juuri ajanut karille Kinsalen ulkopuolella ja kaksi rannikkopelastusalusta oli käynyt napsimassa yli 30 ihmistä sieltä kyytiinsä. Laiva on nyt aikalailla palasina tuolla karikolla, valitettavasti. Onneksi henkilövahingoilta vältyttiin. Tässä paikallisen valokuvaajan nappaama otos onnettomuudesta:


4 kommenttia:

 1. Hui! Kuulostaa hirvealta!..ja toisaalta-ihanalta!
  Myy suomalainen design pois tai anna lahjaksi, jos ihailijoita riittaa. Voithan sitten Suomesta ostaa uusia! Kinsale taulu on kylla ihan valttamatonta otta mukaan-hoitamaan koti-ikavaa..
  Mukavaa pakkausta!:)

  ps.Lahteeko se koira mukaan?

  VastaaPoista
 2. Pohdin koira-asiaan ja päätin jättää sen kuitenkin sitten sukulaisten hellään huomaan tänne kahdesta syystä:
  1. Ally on ihan täysin ulkokoira. Kerrostaloasunto ja sisätilat tulisisvat olemaan liian iso muutos sille. Lisäksi Ally haukkuu, jos emme ole kotona ja vahtii kovasti taloa. Kerrostalossa sama johtaisi sitten häätöön...
  2. Sukulaispoika on hoitanut Allya useasti ja luotan häneen aivan täysin. He ovat oikea taistelupari yhdessä, tulevat aivan loistavasti toimeen ja poika on vastuullinen tyyppi. Ally saa jatkaa ulkoilmaelämäänsä hänen kanssaan ja mekin sitten näemme koiruutta aina täällä ollessamme.

  Pakkaaminen käy jo pikkuhiljaa hermoille... Haluan KAIKEN mukaani! Ihan mahdotonta. Pakkasin äsken lempikuorimaveitseni, että silleen.

  VastaaPoista
 3. Lempikuorimaveitsi???! :D No joo, ymmarran oikeastaan tuonkin..itsekkin olen kantanut Suomesta Englantiin ja sitten taas sielta tanne vaikka mita typeralta kuulostavaa..!:D

  Ymmarran kylla tuon koira-asiankin..mutta toisaalta..En silti itse kuitenkaan jattaisi-ehka itsekkaistakin syista. Minulla on elamassani ollut 3 koiraa, tama nykyinen on 4., ja niihin kiintyy niin ettei niista voisi luopua.
  Oppisihan se vahitellen-se vain vaatisi tyota ja treenausta. Luulin, etta sen piti asua aitisi luona, ja han ei asunut kerrostalossa?? Ja Suomessahan on kaikenlaisia palveluja nykyaan koirillekin, koirapuistoista koirien paivahoitoonkin. Kaikki on mahdollista. Ja sisasiistiksi pystyy opettamaan aikuisenkin koiran.
  Mutta teidan paatoshan se on-ja naettehan Allya sitten aina lomilla ainakin :)

  VastaaPoista
 4. Äiti asuu kerrostalossa, mutta hänellä on mökki, jossa koira olisi saanut olla paljon ulkona. Mutta. Asiaan tuli sellainen mutka, että äitini kaatui pyörällä ja mursi muutaman valitun luun. Eli koiran olisi pitänyt tulla meille, koska äitini ei olisi voinut käydä lenkeillä, ym ainakaan priin kuukauteen. Ja minulla alkaa työ heti ma 5.8. ja täysi työviikko edessä, eli en olisi ehtinyt mitään koiruuden kanssa treenaamaan. Parempi koiralle jäädä tuttuun paikkaan ja ulos. On tämä varsinaista säätämistä kyllä! :-D Äiti paranee onneksi, ei siinä mitään, murtumat eivät olleet vakavia.

  Ajattelin kohta pakata myös lempivatkaimeni. Ja adapterin siihen. Ihanan terävää leipäveistä en ehkä kehtaa ottaa. Voisi tulla sanomista. :-D

  VastaaPoista