maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tunnelmia Helsingistä ja Vantaalta.

Huomenna on näytön paikka. Normaalisti pukeudun työhaastatteluihin suht konservatiivisesti ja mielummin yli kuin ali. Koska Helsinki on nyt uusi Thaimaa, työhaastattelupukeutuminen onkin hieman haasteellisempaa. Huomiseksi on juuri sopivaksi luvassa kesän ennätyshellepäivä. Hellemekossa tai shortseissa en anna kovin uskottavaa kuvaa, mutta pitkissä housuissa tai Luoja paratkoon sukkahousuissa, olisin sitten kuin hiljalleen sulava, nuhjaantunut pehmistötterö. Sekään ei välttämättä anna hyvää ensivaikutelmaa.

Päädyin sitten siisteihin, tummiin 3/4 -pituisiin housuihin ja valkoiseen, lyhythihaiseen kauluspaitaan. Parit hillityt korut ja mustat ballerinat. Niissäkin huominen tulee olemaan aikamoisen tuskainen hikilinko. Nyt on ulkona edelleen 28 astetta ja ylähuulella pisaroi koko ajan. Lääh.

Jos joku bongaa huomenna iltapäivällä Kolera-altaassa pulikoivan, kulahtaneen virkanaisen, se en ole minä.

Tällaista meillä täällä rakkassa ja kesäisessä stadissani tänään:4 kommenttia:

 1. Olen hengessa mukana, peukut pystyyn ja tsemppia!!!!

  VastaaPoista
 2. Siitä vaan coolina maailmanmatkaajana. Itsevarmuutta voi aina näytellä, joskus siitä tulee ihan luonnollistakin. Ajattele mitä kaikkea osaat ja mihin olet kyennyt ulkomailla. Minua auttoivat Bach's Rescue Remedy-tipat, kun oli PAKKO saada eräs työpaikka. ja pelkäsin että se menee hermojeni takia sivu suun.

  Minä luulin että Irlannissa oli helleaalto, +20C!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä! :-) Täällä on tosiaan lähemmäs 30 astetta yötä päivää!

  VastaaPoista