torstai 30. toukokuuta 2013

Maisemaa pukkaa

Mielessäni jo hyvästelen näitä loputtomia rantoja ja villiä luontoa. Mikäli siis ensi viikolla kaikki menee Suomessa suht nappiin, nämä jäävät sitten pelkiksi lomakohteiksi. Jännittää niin maan........:sti. Mutta myös jännittää sillä lailla mukavan seikkailunmakuisesti. Aika siirtyä elämässä taas eteenpäin ja sillä on aina hintansa.
Tänään on ollu upea ilma. Aurinko on täällä tosin petollinen otus: kymmenessä minuutissa ehtii jo saamaan komean tomaattinaaman ilman suojavoidetta. Milloinkohan opin läksyni? On sitä jo viisitoista vuotta opetettu ja silti joka kesä sama virhe toistuu. Lapset suojaan kyllä aina ja varmasti hatuin ja rasvoin, mutta itse olen niin innoissani paahteesta kuin vasikka tuolla laitumella, että en vaan muista.

4 kommenttia:

 1. Oletteko muuttamassa koko perheen voimin Suomeen vai menetkö sina ensin lasten kanssa? Kylla varmasti tulee kaiho noita upeita rantoja ja maisemia, kylla on kaunista ja niin autiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies on matkatöissä, joten me muut olisimme muuttamassa Suomeen. :-) Mies tulisi sitten aina normaalisti vapaillaan sinnepäin Irlannin sijasta. Jos siis vaan onnistaa itsellä tuon työpaikan suhteen! Täällä on niin hirvittävä lama, että työnhaku on aika toivotonta. On minulla nyt osa-aikainen homma, mutta mielelläni tekisin ihan kokopäiväisesti töitä kuitenkin, kun lapsetkin alkavat olla isoja. Suomessa tuo päivähoitokin on sen verran kohtuuhintaista. Täällä yhdestä lapsesta joutuu maksamaan lähemmäs 1000 euroa kuussa, eli aika mahdoton yhtälö.

   Poista
 2. Toivottavasti asiat menevät mieleisesti!
  tervetuloa tänne kotimaahan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ihanaa tulla lauantaina sinne viikoksi, kun kuulemma säätkin hellivät!

   Poista